روزنامه سان نوشت؛
ابوبکر بغدادی به آفریقا فرار کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، به نوشته روزنامه انگلیسی سان، احتمالا ابوبکر بغدادی در حال حاضر در کشور چاد یا در نزدیکی نیجر باشد.
این روزنامه در گزارش خود نوشت: رهبر داعش از عراق فرار کرده و اکنون در آفریقا پناه گرفته است. او امیدوار است که بتواند تشکیلات از دست رفته خود را در این قاره احیا کند.
سامح عید، کارشناس مسائل گروه تروریستی داعش در مصر اظهار داشت، احتمال دارد ابوبکر بغدادی پس از فرار از عراق و سوریه در منطقهای در آفریقا باشد.
ناجح ابراهیم، رهبر سابق گروه جماعت اسلامی در مصر نیز تاکید کرد: ابوبکر بغدادی امکان دارد که در منطقهای به عنوان مثال در شمال چاد یا منطقه مرزی بدون نظارت و کنترلی حد فاصل میان الجزایر و نیجر پنهان شده باشد.
آژانسهای اطلاعاتی در عراق و اروپا تاکید دارند در 18 ماه گذشته ابوبکر بغدادی در روستایی در جنوب باج واقع در شمال عراق مستقر بوده است و سپس به منطقه البوکمال واقع در مرزهای مشترک عراق و سوریه منتقل شده است.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید