کد خبر: 460384
تاریخ انتشار :

روس‌تک: مذاکرات هند و روسیه بر سر خرید سامانه «اس-400» در مراحل نهایی است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

«سرگئی چیمیزوف» رئیس شرکت «روس‌تک» گفت که همزمان با آغاز تحویل سامانه‌های پدافند هوایی «اس-400» روسیه به چین، مذاکرات برای فروش این سامانه‌ها به هند در مراحل نهایی است.
به گزارش نامه نیوز، روز گذشته پایگاه «دیفنس نیوز» گزارش کرده بود که مذاکرات در جریان هند با روسیه درباره خرید 5 سامانه «اس-400» یک بار دیگر به بن‌بست رسیده است.
بنا بر گزارش «اینترفکس»، چیمیزوف در مصاحبه‌ای مطبوعاتی تأکید کرد که بسیار مهم است درباره این قرارداد با هند عجله نکنیم و اجازه دهیم هر دو طرف فرصت مذاکره داشته باشند.
وی افزود: «گفت‌وگوها در خصوص این قرارداد در مراحل نهایی است. در حال حاضر روی جزئیات فنی این قرارداد بحث می‌کنیم».
رئیس روس‌تک همچنین گفت: «توافقنامه بین‌دولتی درباره این پروژه یک سال پیش در گوآ به امضا رسید و در حال حاضر نباید خیلی عجله کرد.
بنا بر این گزارش، این توافقنامه طی سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری آمریکا به هند در ماه اکتبر سال 2016 میلادی به امضا رسیده بود و در حال حاضر فاکتورهایی چون انتقال فناوری، قیمت نهایی و آموزش پرسنل قبل از نهایی شدن قرارداد در حال بررسی است.
طبق اعلام وزارت دفاع هند، انتقال سامانه‌های موشکی دو سال پس از نهایی شدن قرارداد آغاز می‌شود. هند قبلا تصمیم گرفته بود تا دست‌کم 12 سامانه «اس-400» از روسیه خریداری کند اما در قرارداد فعلی تنها بحث 5 سامانه مطرح شده است.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما