هلاکت ۵ سرکرده النصره در شرق ادلب/ خنثی شدن حمله داعش به اطراف دیرالزور
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
براساس اطلاعات منتشر شده داعش روز شنبه به نقاط نظامی در روستای الجلاء حمله کرده که یک مقام نظامی سوریه به خبرگزاری رسمی این کشور در این باره اعلام کرد: ارتش حمله داعش به روستای الجلاء در حومه دیرالزور را خنثی کرده و تعدادی از آنها را کشته است.
به گزارش نامه نیوز، این منبع گفت: نیروهای داعش ی به چند نقطه نظامی در روستای الجلاء بین دو شهر المیادین و بوکمال در کرانه غربی رود فرات در حومه جنوب شرقی دیرالزور حمله کردند اما ارتش حمله آنها را خنثی کرد.
همچنین در حمله هوایی که گفته شده از جانب روسیه انجام شده یک منطقه در نزدیکی فرودگاه ابوالضهور هدف قرار گرفته شد که طی آن پنج سرکرده جبهه النصره کشته شدند.
این در حالی است که درگیریهای نظامی بین هیئت تحریرالشام و ارتش سوریه در اطراف فرودگاه ابوالضهور ادامه دارد.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید