کد خبر: 461598
تاریخ انتشار :

عربستان: ۵۶ چهره درباره پرونده فساد همچنان تحت بازجویی هستند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، سعود المعجب، دادستان کل عربستان در بیانیه امروز خود اعلام کرد، از زمان صدور دستور پادشاهی تعداد کل اشخاصی که از سوی کمیته مبارزه با فساد احضار شده‌اند به ۳۸۱ تن رسیده که تعداد زیادی از آنها تنها برای شهادت دادن احضار شدند.
المعجب گفت: به پرونده‌های تمامی متهمان رسیدگی شده و مرحله مذاکره و تسویه حساب با آنها به اتمام رسیده است و همه آنها برای تکمیل روند اجرایی به دادستانی کل ارجاع داده شده‌اند.
وی ادامه داد، تسویه حساب‌ با این افراد شامل املاک و مستقلات و شرکت‌های تجاری و اوراق مالی و جریمه نقدی است.
دادستان کل عربستان تاکید کرد، اشخاصی که اتهام فساد آنها ثابت نشد و گروهی که با پرداخت جریمه در ازای آزادی‌شان موافقت کردند، آزاد شدند و در حال حاضر ۵۶ چهره که دادستانی کل با پرداخت جریمه آنها به دلیل وجود پرونده‌های جنایی دیگر مخالفت کرده بود، همچنان در بازداشت به سر می‌برند و تحقیقات از آنها ادامه دارد.
وی در پایان تاکید کرد، ارزش تخمینی جرایم اخذ شده در این طرح تا این لحظه به بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها