کد خبر: 462081
تاریخ انتشار :

وزیر خارجه ترکیه:دولت سوریه مذاکره با معارضان را آغاز کند/ فرانسه حق موعظه‌کردن ترکیه را ندارد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه امروز (پنجشنبه) خواستار احیای روند مذاکرات «ژنو» برای پایان دادن به بحران سوریه شد.
چاووش‌اوغلو طی مصاحبه کوتاه تلویزیونی با درخواست برای بازگشت به مسیر مذاکرات ژنو، گفت دولت سوریه نیز باید مذاکرات مستقیم با معارضان را آغاز کند.
به نوشته روزنامه «دیلی صاباح» وی با اشاره به کنگره مردمی سوریه در سوچی نیز گفت که بیانیه پایانی این نشست رضایت‌بخش بود و طبق آن دولت سوریه باید مذاکرات بر سر اصلاح قانون اساسی، برگزاری انتخابات و تشکیل دولت انتقالی را آغاز کند.
وزیر خارجه ترکیه درباره اظهارات «امانوئل ماکرون»‌ رئیس‌جمهور فرانسه در گفت‌وگو با نشریه «فیگارو» نیز گفت کشورهایی مانند فرانسه هیچ حقی ندارند که ترکیه را موعظه کنند.
ماکرون در این مصاحبه هشدار داد اقدام ترکیه علیه کردهای شمال سوریه نباید دلیلی برای تهاجم به این کشور باشد و از آنکارا خواست که در این مورد بار همه طرف‌ها هماهنگ باشد. (جزئیات بیشتر)
نشست سوچی موسوم به «کنگره گفت‌وگوی ملی سوریه» با هدف تحق صلح در این کشور روز سه‌شنبه 30 ژانویه (10 بهمن ماه) در روسیه برگزار شد. این نشست در در بیانیه پایانی خود بر حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه و حفظ ارتش این کشور تأکید کرد.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها