هشدار آنکارا به واشنگتن در مورد هدف قرار گرفتن نظامیان آمریکایی
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه، «بکر بوزداغ» معاون نخست وزیر ترکیه در اظهارات خود گفت: مطلع شده ایم که نظامیان آمریکایی حاضر در سوریه گاهی اوقات از لباس های مبارزین کرد که از نظر ترکیه تروریست هستند استفاده می کنند. در صورت عملیات ضد تروریسم ارتش ترکیه نمی توان میان نظامیان آمریکایی و نیروهای کرد تفکیکی قائل شد و احتمال هدف قرار گرفتن آمریکائی ها وجود دارد.
وی در ادامه از احتمال گسترش عملیات شاخه زیتون و پیشروی نظامیان ترک تا شهر منبج خبر داد.
به گزارش مهر، ترکیه بر آن است که مرزهای خود با سوریه را از شبهنظامیان کرد یگان مدافع خلق پاکسازی کند. آنکارا این گروه را هم پیمان حزب کارگران ترکیه (پک ک) میداند که از دید دولت ترکیه سازمانی تروریستی است.
در همین رابطه روز گذشته ابراهیم کالین، مشاور ارشد و سخنگوی رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در گفتگو با خبرنگاران خارجی گفت که عملیات شاخه زیتون طبق برنامهریزی پیش میرود.
در این میان مناسبات میان واشنگتن و آنکارا در حال حاضر پر تنش است. ابراهیم کالین، مشاور ارشد اردوغان در نشست خود با خبرنگاران خارجی گفت: ما در سطوح مختلف، خواه سیاسی و خواه نظامی برای آمریکا روشن ساختیم که اگر کاری نکند، ما وارد عمل خواهیم شد.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید