کد خبر: 463257
تاریخ انتشار :

تیلرسون: ترامپ درباره حضور در نشست کشورهای آمریکایی تصمیم نگرفته است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان گفتگو با خبرنگاران در پرو گفت که حضور دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در این نشست منوط به برنامه‌ریزی وی است که هنوز درباره آن چیزی مشخص نیست.
وی ادامه داد: هنوز هیچ تصمیمی در این باره گرفته نشده است.
روسای جمهوری آمریکا از زمان بیل کلینتون، چهل و دومین رئیس جمهور ایالات متحده که همه روسای جمهوری آمریکای لاتین به جز فیدل کاسترو، رئیس جمهوری فقید کوبا را در نشست ۱۹۹۴ میامی دعوت کرد، در تمامی هفت نشست حضور داشتند.
در نشست ۲۰۰۵ در آرژانتین، معترضان به رهبری دیگو مارادونا،‌ فوتبالیست آرژانتینی آدمک جورج بوش پسر، رئیس جمهوری وقت آمریکا را در اعتراض به حمله این کشور به عراق به آتش کشیدند.
انتظار می رود که تظاهرات مشابهی در پرو، محل برگزاری امسال نشست در اعتراض به اقدامات ضد مهاجرتی ترامپ، موضع آمریکا درباره تجارت و پیشنهاد ساخت دیوار مرزی با مکزیک برگزار شود.
البته ترامپ تنها رئیس جمهوری نیست که احتمالا در این نشست حضور نخواهد داشت. نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا نیز احتمالا در این نشست حاضر نیست.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها