کد خبر: 463347
تاریخ انتشار :

وزیر بهداشت: امروز از آرمان‌های انقلاب فاصله داریم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

دکتر سیدحسن هاشمی در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: امروز از آرمان‌های انقلاب فاصله داریم. مشکل از خودمان است، همه مشکلات را به بیرون نسبت ندهیم.
به گزارش نامه نیوز، وی افزود: کشور توانمندی های زیادی دارد، مشکلات مردم با ظرفیت‌های خدادادی قابل حل شدن است. توصیه مکرر امام راحل عدم تضعیف یکدیگر، برادری و اخوت در داخل بود و ایشان از فشارهای بیرونی نگرانی نداشتند.
هاشمی گفت: امید مردم به آینده و توجه به این حقیقت که کشور توسط ایرانی ساخته می شود، سرمایه اصلی این کشور است.
بنابر اعلام وبدا، وی افزود: مراقبت کنیم که انقلاب اسلامی شرمنده کسانی که از عزیزترین سرمایه خود که جان و آبرو بود گذشتند، نشود. در چند سال گذشته با نظام سلامت مهندسی شده تقابل کردند، البته خدا حامی خدمتگزاران واقعی مردم است و بار کج به منزل نمی رسد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها