کد خبر: 464417
تاریخ انتشار :

روسیه: اس ۴۰۰ را به آمریکایی‌ها هم می‌فروشیم اگر بخواهند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی چمزوف، مدیرعامل هولدینگ دولتی "روس‌تک" در مصاحبه‌ای با روزنامه واشنگتن پست گفت: اگر واشنگتن درخواست کند روسیه می‌تواند سیستم‌های موشکی زمین به هوای اس ۴۰۰ را به آنها بفروشد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره هدف استراتژیک روسیه در فروش اس ۴۰۰ به ترکیه که یکی از اعضای ناتو است، گفت: سیستم موشکی اس ۴۰۰ یک موشک تهاجمی نیست، بلکه سیستمی دفاعی است. اگر آمریکایی‌ها هم بخواهند ما می‌توانیم به آنها نیز بفروشیم. پس این مساله نقطه نظر استراتژیکی ندارد و هیچ مشکلی برای روسیه در حوزه امنیتی نمی‌بینم.
وی با تاکید بر اینکه اگر کشوری بتواند از امنیت هوایی خود حفاظت کند بیشتر احساس امنیت خواهد کرد، اظهار کرد که کشورهای زیادی هستند که می‌خواهند این سلاح را داشته باشند.
اس ۴۰۰ مدرن‌ترین سیستم دفاعی ضد هوایی و ضد موشکی روسیه است که می‌تواند برای اهداف زمینی نیز استفاده شود. این سیستم موشکی از برد ۴۰۰ کیلومتر نیز می‌گذرد و می‌تواند تا ارتفاع ۳۰ کیلومتری اوج بگیرد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما