کد خبر: 467630
تاریخ انتشار :

سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی با حضور رئیس جمهور آغاز شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

مراسم تجلیل از نخبگان و برگزیدگان سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی دقایقی پیش با حضور حسن روحانی رئیس جمهور، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، سورنا ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهور، محمود واعظی رئیس دفتر ریاست جمهوری و سفرای برخی از کشورهای شرکت کننده در جشنواره، آغاز شد.
به گزارش نامه نیوز، در این دوره از جشنواره بین‌المللی خوارزمی ۱۳۳ طرح از دانشمندان ۴۹ کشور جهان و ۳۷۷ طرح در پنج محور علمی پژوهش‌های بنیادی، پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای و اختراع و نوآوری و هجده گروه تخصصی شامل مهندسی برق و کامپیوتر، مکانیک، مکاترونیک، فناوری‌های شیمیایی، فناوری نانو، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، فناوری اطلاعات، صنایع و مدیریت فناوری، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست، علوم پایه، عمران، هوافضا، هنر، معماری و شهرسازی، علوم پزشکی(برای افراد خارجی) و طرح های موفق در تولید ملی از سوی پژوهشگران کشور به دبیرخانه ارسال شد.
قرار است امروز پژوهشگران ۱۰ طرح داخلی و ۵ طرح خارجی از کشورهای استرالیا، چین، آلمان، فرانسه و سوئیس به عنوان برگزیدگان سی‌و یکمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی از سوی رئیس‌جمهوی مورد تقدیر قرار بگیرند.
منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها