کد خبر: 469807
تاریخ انتشار :

استراتژیست مستعفی ترامپ: "چین، ایران و ترکیه" محور جدیدی علیه غرب تشکیل داده اند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

"استیو بنن" یکی از راست‌گراترین سیاستمداران آمریکایی و استراتژیست مستعفی "دونالد ترامپ"، از تشکیل محور جهانی جدیدی علیه تمدن غرب مسیحی سخن گفته است.
به گزارش نامه نیوز "استیو بنن" مدیر اجرایی اخراج شده وب سایت محافظه‌کار "بریت بارت نیوز" آمریکا، در مصاحبه با مجله " جی کیو" از تشکیل محور جدید ضد تمدن غرب از سوی دو تمدن باستانی چین و ایران در کنار ترکیه خبر داده است.
به گفته این استراتژیست سوپر راستگرا:" آنچه که امروز شاهد آن هستیم تشکیل یک محور جدید از سوی چین، پرشیا (ایران) و ترکیه به عنوان بازماندگان - سه تمدن باستانی- است. هدف این سه کشور مقابله با غرب مسیحی و بخشی از کشورهای جهان اسلام است که وابسته به غرب هستند."
او از واژه "پرشیا" - نام تاریخی ایران در متون و کتب غربی- به جای ایران استفاده کرده است.
او گفته است شرایط کنونی همانند سال‌های پیش از آغاز جنگ دوم جهانی است و جهان به سرعت در حال نزدیک شدن به یک جنگ جهانی بزرگ است که در سویی محور جدید ایران- چین و ترکیه و در سوی دیگر جهان غرب خواهد بود.
او روسیه مسیحی را خارج از این دایره برشمرد و با تخفیف دادن اهمیت اقتصادی روسیه ، این کشور را به لحاظ حجم و اهمیت اقتصادی اندکی بزرگ‌تر از ایالت تگزاس آمریکا (دومین ایالت بزرگ آمریکا از نظر تولید ناخالص داخلی) دانست و خواستار پایان دادن به جنگ سرد کنونی بین واشنگتن و مسکو شد.
"بنن" 64 ساله، با توصیه به کشورهای جهان غرب برای تشکیل ائتلافی به منظور مقابله با محور جدید با تلفیق دو نظریه " پایان تاریخ" فرانسیس فوکویاما و "برخورد تمدن‌های" ساموئل هانتینگتون، برخورد و درگیری بین فرهنگ‌ها را امری محتوم دانست.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها