انتقاد ذوالقدر از تغییر نامه خیابان کارگر/ چرا باز هم «کارگر» هزینه بدهد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
سیده فاطمه ذوالقدر در واکنش به تصمیم اخیر شورای شهر تهران به تغییر نام خیابان «کارگر شمالی» به «مصدق» در یادداشتی که به این منظور تهیه و در اختیار خبرگزاری ایلنا قرار داد، نوشت: «بازهم کارگر باید هزینه بدهد»
به گزارش نامه نیوز، این نماینده اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی در متن یادداشت خود نوشته است: ضمن احترام به تصمیم شورای شهر برای انتخاب نام دکتر محمد مصدق برای یکی از خیابانهای پایتخت که ایشان زحمات زیادی برای ملی شدن صنعت نفت کشیدند و رجال سیاسی و مشهور کشورمان ایران است، از اینکه در اخبار شنیدم قرعه فال این تغییر را بهنام خیابان «کارگر» زدهاند، از شورای محترم شهر و شهردار محترم میخواهم در موضوع تغییر نام خیابان «کارگر» تجدیدنظر کنند.
ذوالقدر در پایان تاکید کرد: سوْال این است که در این تغییر نام چرا باید کارگر هزینه دهد؟ آیا دیواری کوتاهتر از دیوار کارگر نبود!؟
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید