کد خبر: 470850
تاریخ انتشار :

واکنش آیت‌الله نوری‌همدانی به ماجرای ‌رقص‌ دختران در مراسم شهرداری تهران : خانواده شهدا به میدان آمده و اعتراض کنند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷ استانها قم نظرات
قم| ابراز تأسف آیت‌الله نوری‌همدانی از ‌رقص‌ دختران در مراسم شهرداری تهران
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله حسین نوری همدانی در دیدار با جمعی از خانواده‌ها و مادران شهدای گمنام که به مناسبت گرامیداشت روز زن، ظهر امروز در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، اظهار داشت: برای هدایت مردم به سمت سعادت می‌توان دو راه استدلال و ارائه الگو را پیش گرفت.
وی افراد تربیت‌شده در مکتب اسلام را بهترین الگوی جامعه معرفی کرد و افزود: جایگاه اسوه و الگو در اسلام بسیار جایگاه برازنده‌ای بوده و حضرت زهرا (س) درآیات و روایات زیادی به‌عنوان الگو و اسوه زنان و مردان جامعه معرفی‌شده است.
مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) دارای چنان جایگاه بزرگ و رفیعی در اسلام است که در تاریخ نمونه‌های زیادی از نوع برخورد پیامبر (ص) با این بانوی کریمه آورده شده و پیامبر به استقبال وی می‌رفت و به‌عنوان پشتیبان پیامبر(ص) و حضرت علی (ع) از وی نام می‌برند.
وی با اشاره به جایگاه متفاوت زنان و مردان در خلقت بیان کرد: اسلام و پیامبر اکرم جایگاه زن را در جامعه تغییر داده و نگاه حقارت آمیز قبل از اسلام را تغییر دادند و پیامبر (ص) جایگاه زن و مرد را در جامعه یکسان می‌دانست.
آیت‌الله نوری همدانی جایگاه زن را در تربیت یک جامعه موردبررسی قرارداد و تأکید کرد: برای ساختن جامعه‌ای متعالی نقش زنان و مادران بسیار بیشتر از مردان بوده و این زن است که فرزندان را برای حضور در جامعه تربیت‌کرده و برای این تربیت مقام بهشت را به وی ارزانی داشته‌اند.
استاد حوزه علمیه با ابراز تأسف از برگزاری مراسمی که توسط شهردار تهران برگزارشده است تصریح کرد: خانواده شهدا باید در برابر چنین اقداماتی به میدان آمده و اعتراض خود را بیان کنند زیرا که به‌واسطه خون شهدا این امنیت و انقلاب به وجود آمده و چنین حرکاتی در جامعه انقلابی بسیار جای تأسف دارد.
وی مسئولان را به انجام وظایف خود دعوت کرد و گفت: به اجرای برگزاری مراسماتی که درشان انقلاب اسلامی نیست باید به دنبال از بین بردن فقر جامعه بود و تأکید اسلام در وهله نخست نیز رفع مشکلات معیشتی مردم است.
منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما