کد خبر: 471279
تاریخ انتشار :

ارتش ترکیه ۳ روستا در سوریه را اشغال کرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز نیروهای ارتش ترکیه به همراه نیروهای ارتش آزاد سوریه امروز -شنبه- سه روستای دیگر را در منطقه عفرین در شمال غرب سوریه را از کنترل یگان‌های خلق کرد خارج کرده و به اشغال خود درآوردند.
بر همین اساس روستاهای «بابک اوشانی»، «قورت» و «قاشا» در منطقه بلبل در شمال غرب عفرین به اشغال نیروهای ارتش ترکیه درآمد و از حضور تروریست‌ها پاکسازی شد. این عملیات بخشی از عملیات شاخه زیتون ارتش ترکیه در شمال سوریه است.
از زمان آغاز این عملیات ارتش ترکیه و ارتش آزاد سوریه ۱۶۷ منطقه از جمله پنج مرکز شهر، ۱۳۱ روستا و ۳۱ منطقه استراتژیک و یک پایگاه یگان‌های خلق کرد را به اشغال خود درآوردند.
«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه روز گذشته -جمعه- اعلام کرد که ارتش این کشور شهر عفرین را محاصره کرده و آماده ورود به مرکز این شهر در هر لحظه است.
منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها