کد خبر: 473898
تاریخ انتشار :

وزیر اسرائیلی: بولتون دوست واقعی اسرائیل است/ اشخاصی اطراف ترامپ هستند که با برجام مخالفند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

جان بولتون، دیپلمات تندروی آمریکایی روز جمعه از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا جانشین هربرت مک مستر شد.
به گزارش نامه نیوز، ایلیت شاکیت، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی با استقبال از این انتخاب گفت: بولتون دوست واقعی اسرائیل است و تجربه زیادی در مسائل دارد و آدم مبتکری است. آمریکا و دولت کنونی‌اش بیشترین تعامل و همسویی را در طول تاریخ با اسرائیل داشته است.
دنی دانون، نماینده اسرائیل درسازمان ملل نیز با استقبال از این انتصاب گفت: بولتون در سال‌های طولانی دوست اسرائیل بوده و کارشناسی خبره در مسائل سیاسی و بین‌المللی است.
او با اشاره به پرونده ایران گفت: ترامپ بالاخره در قبال پرونده هسته‌ای ایران تصمیم‌گیری می‌کند و اگر به مشاورانی که او را فرا گرفته‌اند، نگاه کنیم می‌بینیم اشخاصی اطراف ترامپ هستند که به شکل واضح با این توافق مخالفند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها