ولیعهد سعودی با سران صهیونیست در نیویورک دیدار کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش خبرگزاری فلسطینی 'معا' به نقل از روزنامه صهیونیستی ' Jewish Insider ' ، در این دیدار نمایندگان 'کمیته آمریکایی - اسرائیلی AIPAC '، 'اتحادیه های یهودهای آمریکای شمالی'، 'کمیته یهودی آمریکایی AJC' و 'سازمان بریث' حضور داشتند.
به گزارش نامه نیوز، روزنامه صهیونیستی 'هاآرتص' نیز در این ارتباط اعلام کرد که در دیدار محمد بن سلمان و رهبران صهیونیست در نیویورک درباره ایران، طرح سازش فلسطینی - اسرائیلی و سیاست عربستان نسبت به رژیم صهیونیستی بررسی شد .
ولیعهد عربستان 20 مارس (29 اسفند) برای سفری دو هفته ای عازم آمریکا شده و در این سفر با مقامات عالی آمریکا از جمله 'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری و 'جیمز ماتیس' وزیر دفاع آمریکا دیدار و گفت و گو کرد.
بن سلمان همچنین در واشنگتن با 'جیسون گرینبلات' فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه و 'جراد کوشنر' مشاور عالی ترامپ و داماد وی دیدار و درباره طرح سازش فلسطینی ها و اسرائیلی ها گفت و گو کردند. بن سلمان در این دیدارها بر حمایتش از کاخ سفید در این زمینه تاکید کرد.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید