کد خبر: 477298
تاریخ انتشار :

صالحی: طراحی پایه راکتور اراک پایان یافته و مهر تایید گرفته است/ از برنامه ریزی جلوتریم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز ، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در تشریح آخرین وضعیت بازطراحی رآکتور اراک، گفت: در برجام متولی بازطراحی رآکتور اراک خود ایران است و ما طراحی را انجام داده و در معرض بررسی چینی‌ها قرار می‌دهیم و آنها بررسی کرده و اگر اشکالاتی به نظرشان برسد با کارشناسان ما مطرح کرده و اصلاح می‌شود و نسخه نهایی به امضای آنها می‌رسد.
رئیس سازمان انرژی اتمی، با بیان اینکه بازطراحی رآکتور اراک به صورت مفهومی به اتمام رسیده و چینی‌ها آن را تایید کرده‌اند، افزود: طراحی پایه رآکتور نیز تمام شده و مهر تایید آن را زده‌اند، همچنین طراحی جزئی رآکتور در جریان است و بخش قابل توجهی از آن تمام شده که آنها در حال بررسی این بخش هستند و کارشناسان دو کشور با یکدیگر مذاکرات تخصصی را انجام می‌دهند که به زودی این مرحله نیز مهر تایید می‌گیرد.
وی ادامه داد: پس از آن به ساخت تجهیزات موردنیاز می‌رسیم.
صالحی تصریح کرد: به صورت کلی بازطراحی رآکتور اراک برنامه‌ای 5 ساله داشته که ما نسبت به برنامه ریزی خود جلوتر بوده و امیدواریم که ظرف 3 سال و نیم باقی مانده بازطراحی به اتمام برسد.
منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما