کد خبر: 477494
تاریخ انتشار :

سوال از آذری جهرمی/ 10 برابر ظرفیت تجهیزات خریداری شده است/ بحث شبکه‌های ملی اینترنت به طور کل دروغ محض است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سیدحمیده زرآبادی در جلسه صبح امروز مجلس که به سوال از وزیر ارتباطات اختصاص داشت با بیان اینکه با توجه به قردادها از سال ۹۱ تا ۹۴ بیش ۱۲۰۰ میلیارد تومان تجهیزات خریداری شده است، گفت: این خریداری تجهیزات ۱۰ برابر ظرفیت مورد نیاز بوده و تمامی قراردادها و صنایع الکترونیک و کلیه پروژه‌های زیرساخت به صورت انحصاری و بالاتر از قیمت بازار در اختیار بوده است.
به گزارش نامه نیوز، وی خاطرنشان کرد: برخی خریدها به میزان ۳۷.۵ درصد بالاتر از قیمت بازار بوده که برای یک پروژه با یک کارکرد سه بار تجهیزات خریداری شده و اینها همه مربوط به بخش انتقال است و در بحث دیتا و مدیریت کنترل هم انجام خواهد شد.
زرآبادی در ادامه به قراردادهای خرید تجهیزات توزیع در برنامه پنجم اشاره کرد و گفت: این قراردادها ۲۴۷ میلیون یورو ارزش داشت که در همان زمان هم با اعتراضات فراوانی همراه بود که در ادامه میزان این قراردادها را کاهش دادند که به ۱۴۵ میلیون یورو رسید اما فساد در بخشی از امور جانبی صورت گرفت که تا انتهای الحاقیه ادامه داشت.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: میزان ارزش این قرارداد باید به ۱۱ میلیون یورو می‌رسید که در قرارداد اولیه ۷۴ میلیون یورو در نظر گرفتند و در الحاقیه‌های بعدی سعی در برطرف کردن آن داشتند و آقای جهرمی این را به عنوان یک دستاورد مدیریتی مطرح می‌کند.
زرآبادی ادامه داد: در الحاقیه اول ۲۶ درصد از تجهیزات اصلی را کم کردند و قیمت تغییر نکرد و در الحاقیه‌های بعدی بحث امور بانکی را هم بر عهده زیرساخت گذاشتند و در لیست تجهیزات هم تغییر دادند.
زرآبادی به جریمه ۱۱ میلیون یورویی به علت دیرکرد در این قرارداد اشاره کرد و گفت: به جای اینکه ارز به کشور وارد کشور شود گفتند ۲۶ میلیون یورو تجهیزات می‌گیریم و از لیست تجهیزات حذف کردند و این به آن معناست که جریمه‌ای پرداخت نشده است.
وی با بیان اینکه خریداری تجهیزات باید برای توسعه باشد، تصریح کرد: مجلس مصوب کرده که در تغییراتی تعداد ۱۰۵ نقطه را جهت توسعه در نظر داشته باشیم اما با دریافت مصوبه‌ای دیگر از شورای عالی امنیت ملی مصوبه مجلس را بی‌اثر کردند که این بی‌اثر کردن مصوبه مجلس در نظارت تاثیر می‌گذارد.
زرآبادی با بیان این سوال از وزیر ارتباطات که اگر مصوبه شورای عالی باید اجرا شود چرا در اساسنامه شرکت زیرساخت وجود ندارد و چرا فضای سوء استفاده فراهم شده است، عنوان کرد: هر جا که می‌خواهند ارائه خدمات داشته باشند به مصوبه شورای عالی امنیت ملی مراجعه می‌کنند و در غیر اینصورت به مصوبه مجلس روی می‌آورند.
این نماینده مجلس با اشاره به ناحیه‌های مختلف استانی در گستره کشور بیان کرد: اگر این مناطق و شهرها دچار زلزله‌ و بحرانی مانند کرمانشاه بشوند به وضعیت کرمانشاه دچار خواهند شد و همان اشکالات را خواهند داشت و مسیر توسعه برای آن شهرها وجود نخواهد داشت.
زر آبادی در خصوص شبکه زیرساخت کشور گفت: کلیه ترانزیت‌های ما از هرنوع صوت و تصویر و اینترنت از بستر شبکه زیرساخت می‌گذرد. اما وزیر ارتباطات می‌خواهد هزینه‌های غیرقانونی شبکه خصوصی را توجیه کند.
وی افزود: درحال حاضر مهندسی کردن ترافیک از دست رفته و تامین امنیت سرویس‌های داخلی برای مردم ممکن نیست. در آخر هم به صراحت می‌گویم بحث شبکه‌های ملی اینترنت به طور کل دروغ محض است.
منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما