کد خبر: 477528
تاریخ انتشار :

پیکر‌های خلبان و کمک خلبان ATR در دنا پیدا شد / از ۸ مسافر هواپیمای تهران - یاسوج، تاکنون هیچ بافت انسانی پیدا نشده است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

عزیز فیلی اظهار داشت: بافت‌های انسانی مجزا از پیکر خلبان و کمک خلبان هواپیمای ATR "تهران-یاسوج" پیدا شده ولی هنوز کامل نبوده و شرایط تحویل به خانواده‌ها ندارند.
به گزارشنامه نیوز وی در گفت‌وگو با تسنیم، با بیان اینکه تاکنون 209 بافت انسانی مجزا در ارتفاعات دنا جمع اوری و انتقال یافته است، عنوان کرد: تاکنون 19 پیکر از جانباختگان سقوط هواپیمای "تهران-یاسوج" تحویل خانواده جانباختگان شده است.
فیلی ابراز کرد: تاکنون هیچ بافت انسانی از پیکر 8 نفر از جانباختگان پیدا نشده که امیدواریم در ادامه عملیات پیکر این افراد نیز پیدا و به پزشکی قانونی منتقل شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه به محض مساعد شدن وضعیت جوی در ارتفاعات دنا عملیات جست‌وجوی پیکر جانباختگان ادامه می‌یابد، افزود: امدادگرانی از برخی استان‌های کشور و امدادگران هم استانی به احتمال زیاد فردا ادامه می‌یابد.
فیلی در پاسخ به این سوال که پیش بینی تان از پایان عملیات جست‌وجوی پیکر جانباختگان چیست؟ گفت: نمی‌شود زمان دقیقی را مشخص کرد ولی به شرط مساعد بودن وضعیت جوی یک ماه دیگر پایان عملیات اعلام می‌شود.
منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما