کد خبر: 479557
تاریخ انتشار :

فرزند آیت الله هاشمی حذف شدنی نیست/توضیح محسن هاشمی در مورد قرار گرفت در میان گزینه های شهرداری و یک رای گیری محرمانه /انصراف 8 نفر از کاندیداهای شهرداری

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محسن هاشمی صبح امروز در حاشیه جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت:‌ در جلسه هم اندیشی صبح امروز همه اعضا حضور داشتند و درمورد نامزدهای خود صحبت کردند و کارنامه کاری آنها را معرفی کرده و از بقیه اعضاء خواستند که به نامزدهایشان رأی مثبت دهند.
به گزارش نامه نیوز، وی در مورد قرار گرفتن نامش در میان گزینه‌های شهرداری تهران تصریح کرد:‌ من رأی گیری استمزاجی از اعضا انجام دادم و می دانم که نظر اعضا بر ماندن من در شورا است؛ اما با ا ین حال برخی از اعضا اصرار دارند که نام من هم در میان کاندیداها باشد و در جلسه پیش، رأی‌گیری محرمانه بود؛ اما حالا همه رأی گیری را می‌بینند.
وی در مورد بازنشسته بودن برخی از کاندیدا گفت: بر اساس قانون فعلی بازنشسته بودن منعی ندارد و هر وقت قانون جدید آمد درمورد آن تصمیم گیری می‌کنیم.
انصراف 8 نفر از کاندیداهای شهرداری/ هاشمی همچنان جزء گزینه‌ها
همچنین ایسنا نوشت:
رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران اعلام کرد: محسن هاشمی همچنان جزء گزینه‌ها برای تصدی پست شهرداری است.
محمدعلیخانی صبح امروز درجمع خبرنگاران گفت:‌ هشت نفر از کاندیداها از جمله بانک، ویسه، بی‌طرف، تقی‌زاده، عارف و ... از حضور در میان گزینه‌های شهرداری انصراف دادند و امروز نام 20 نفر در روی مانیتور درج می شود تا هفت نفر انتخاب شوند
وی افزود نام محسن هاشمی در میان کاندیدای شهرداری باقی مانده است.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها