واکنش دختر میرحسین موسوی به خبر رفع حصر مادرش
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز زهرا موسوی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ما هم مانند شما دوستان عزيز، از آزادی و ديدن مصوبه رفع حصر از سوي ارگانها و افراد شناخته شده با مسئوليت مشخص، مبنی بر رفع آن استقبال ميكنيم و حتي اگر همين لحظه اگر رويت شد خبر آن را در صفحه هايمان منتشر خواهيم كرد .
پیشتر، اسماعیل دوستی و قاسم میرزایی نکو از رفع حصر خانم زهرا رهنورد همسر مهندس میرحسین موسوی خبر داده بودند.
میرزایی نیکو، عضو کمیته رفع حصر در گفتگو با «انتخاب» اظهار داشت: مدت مدیدی است که حکم رفع حصر به خانم رهنورد ابلاغ شده است.
وی افزود: بیش از 2 ماه است، شاید هم از قبل از عید، خانم رهنورد آزاد بودند و می توانستند هر جایی از جمله خانه دخترشان بروند.
میرزایی نکو اضافه کرد: با این حال، خانم رهنورد مراعات مهندس موسوی را می کردند و کنار ایشان بوده اند. اما در نهایت هر جا بخواهند می توانند بروند.
منبع: انتخاب
دیدگاه تان را بنویسید