کد خبر: 482166
تاریخ انتشار :

توصیه رئیس پیشین سیا: برای ترامپ کار نکنید!

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، به نقل از اسپوتنیک، مایکل هایدن، مدیر پیشین سازمان سیا در پادکستی در یاهو گفت: خیلی سخت است که می‌بینیم مقامات ارشد برای دفاع از دونالد ترامپ به شدت تلاش می‌کنند.
وی افزود: این مقامات هرچقدر بیشتر در دولت ترامپ فعالیت داشته باشند، بیشتر اعتبار شخصی خودشان را به مخاطره می‌اندازند. کی می‌خواهید دست از دیوار دفاعی بودن بردارید و به یک توانمندساز و مشروع ساز تبدیل شوید.
اگرچه هایدن به همکاران سابق درخصوص فعالیت تحت ریاست جمهوری ترامپ هشدار داد اما گفت: افراد جوانی که می‌خواهند به دولت ترامپ بپیوندند باید حد و مرز اخلاقی خود را در نظر داشته باشند و از کاری که جیمز کومی، مدیر سابق اف‌.‌بی.‌آی برای مقابله با ادعاهای ترامپ انجام داد، درس بگیرند.
وی افزود: بهتر است شما پیش‌نویس نامه استعفا را در کشوی میز خود داشته باشید.
کتاب جدید هایدن تحت عنوان "حمله به اطلاعات: امنیت ملی آمریکا در عصر دروغ‌ها" در حقیقت متنی انتقادی از ترامپ است. هایدن پیشتر ترامپ را یک "احمق مفید" توصیف کرده بود.
هایدن گفت: در گذشته نیز روسای جمهور دروغ‌هایی را مطرح کرده بودند اما ترامپ از نظر دروغ‌گویی یک چیز دیگر است.
وی افزود: تفاوت اینجا است که به نظر می‌رسد ترامپ شمار زیادی از تصمیماتش را براساس دیدگاهی فراتر از واقعیت عینی اتخاذ می‌کند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها