چند مقام بلندپایه ونزوئلایی به فهرست تحریم های واشنگتن اضافه شدند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز وزارت خزانه داری آمریکا چند مقام بلندپایه ونزوئلایی را به فهرست تحریم های واشنگتن علیه این کشور افزود.
هدف اول این تحریم ها که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا اعمال می شود، «دیوزدادو کابلو» معاون حزب حاکم سوسیالیست و از نزدیکان نیکلاس مادورو رئیس جمهوری این کشور است.
همچنین همسر کابلو و «خوزه دیوید کابلو» برادر او که رئیس اداره مالیات ونزوئلا است و همسر وی «مارلنی کونترراس» که در حال حاضر وزیر گردشگری این کشور است، در فهرست تحریم های آمریکا قرار گرفتند.
وزارت خزانه داری آمریکا افزون بر این 3 تن، یک تاجر ونزوئلایی را که از نزدیکان کابلو است، به همراه سه شرکت مرتبط با او را به فهرست تحریم های خود افزود.
آمریکا تاکنون ده ها تن از مقام های بلندپایه ونزوئلایی را به بهانه هایی همچون نقض حقوق بشر و مشارکت در قاچاق مواد مخدر تحریم کرده است.
انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا در حالی قرار است روز یکشنبه 20 مه (30 اردیبهشت) برگزار شود که این کشور ماههاست با شدیدترین چالش های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی سال های اخیر از جمله تورم بسیار بالا و کمبود مواد غذایی و دارو روبرو است.
منتقدان دولت کاراکاس می گویند که مادورو عامل تضعیف شدید اقتصاد ونزوئلا بوده اما وی این مس
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید