کد خبر: 493954
تاریخ انتشار :

صوفی: آقای روحانی بیشتر به خواست مردم توجه کند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نيوز، علی صوفی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به وضعیت امروز مردم و اهمیت امیدافزایی در جامعه در همراهی با دولت در سختی‌ها، من توصیه می‌کنم تا آقای رئیس‌جمهور توجه‌شان را به مردم بیشتر کنند.
وی ادامه داد: شرایط برای مردم از لحاظ معیشتی و اقتصادی بسیار طاقت‌فرسا شده است. از سویی یک نوع بی‌اعتمادی در مردم ایجاد شده است و فکر می‌کنند که دولت نسبت به مشکلات آنها بی‌توجه است. وجود چنین احساسی در جامعه خیلی مضر است.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب یادآور شد: می‌دانیم که دولت موانع زیادی پیش‌رو دارد و تلاش خود را هم انجام می‌دهد. از سویی یکسری ضعف‌هایی هم در کار دولت دیده می‌شود. فعالیت‌های خوب و بد دولت باید صادقانه با مردم در میان گذاشته شود.
صوفی در پایان گفت: قطعا لازم است که دولت یکسری اقدامات خاصی را انجام دهد تا بتوانند شرایط را بهتر در راستای خواسته‌های مردم اداره کنند. مردم بیشتر از تبعیض‌ها رنج می‌برند تا از وجود کمبودها. همچنان که در جنگ مردم مدیریت شدند،‌ می‌شود در این شرایط هم مدیریتشان کرد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما