کد خبر: 494078
تاریخ انتشار :

واشنگتن: به دنبال براندازی نظام ایران نیستیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، برایان هوک مدیر بخش‌ سیاست‌گذاری وزارت خارجه آمریکا امروز دوشنبه نشستی خبری در مقر وزارت خارجه برگزار داده تا به گفته او به خبرنگاران درباره آخرین اقدامات و رایزنی‌های ضد ایرانی دولت ترامپ علیه ایران گزارش بدهد.
مدیر بخش‌ سیاست‌گذاری وزارت خارجه آمریکا گفت: ۵۰ شرکت خارجی تصمیم به کاهش فعالیت کاری خود در ایران قبل از بازگشت تحریم‌ها علیه این کشور گرفته‌اند.
او در اتاق کنفرانس وزارت خارجه آمریکا به ادعاهای مایک پامپئو وزیر خارجه این کشور علیه ایران اشاره کرد و مدعی شد که با عملی شدن درخواست‌های 12 گانه وزیر خارجه این کشور از ایران، «آینده‌ای بهتر» در انتظار این کشور خواهد بود. مقام آمریکایی مدعی شد که با عملی کردن این درخواست‌ها، ایران به کشوری عادی و نرمال تبدیل خواهد شد.
به گفته او، استراتژی آمریکا در قبال ایران، «تغییر رژیم و سرنگونی نظامی» نیست بلکه هدف تغییر رفتار رهبران آن است. این مسئول آمریکایی تاکید کرد که برای بررسی تحریم‌ها علیه ایران سفر منطقه‌‌ای طی روزهای آینده خواهد داشت.
منبع مسئول وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که ایران موجب ناامنی و بی ثباتی در منطقه می‌شود و از درآمدهای توافق هسته‌ای در راه ناامنی منطقه استفاده می‌کند.
هوک گفت: «بخشی از استراتژی ما (آمریکا در قبال ایران)، کارزار فشار حداکثری اقتصادی و دیپلماتیک است. اولین بخش از تحریم‌ها ما 4 آگوست مجددا اعمال خواهد شد این تحریمهای بخش‌های خودرو، تجارت طلا و دیگر فلزات گرانبها را شامل خواهد شد. دیگر تحریم‌های ما هم ششم نوامبر مجددا اعمال خواهد شد که بخش‌های انرژی و تبادلات مرتبط با نفت و گاز و همچنین تبادلات با بانک مرکزی ایران را در بر خواهد گرفت».
برایان هوک اعلام کرد که هدف از اعمال تحریم‌ها علیه ایران کاهش درآمد ایران از صادرات نفت به صفر است.
مقام وزارت خارجه آمریکا با تاکید بر تشکیل تیم‌های مشترک این وزارتخانه با وزارت خزانه‌داری این کشور به منظور رایزنی با مقام‌های دیگر کشورهای جهان درباره ایران گفت: «این تیم‌ها ششم ژوئن(۱۶ خردادماه) تشکیل شدند و تاکنون به 13 کشور در اروپا و شرق آسیا سفر کرده‌اند.»
به گفته این مقام واشنگتن، تیم‌های مشترک وزارت خارجه و خزانه داری بعد از بازگشت از این سفرها، با خودشان پیغام «همکاری» از کشورهایی که از آنها دیدن کرده‌اند را به واشنگتن برگرداندند.
عضو ارشد وزارت خارجه آمریکا اتهام زنی‌ها درباره حمایت ایران از تروریسم، برنامه موشک بالستیک و «نقش آفرینی ایران در بی ثباتی در خاورمیانه» را تکرار کرد و از همراهی دیگر کشورها با واشنگتن به منظور توقف این مسائل خبر داد.
برایان هوک همچنین تاکید کرد که مقام‌های آمریکایی در این سفرها به مقامات‌ درباره بازگشت تحریم‌های ایران توضیح دادند و به «دولت‌ها و بخش خصوصی درباره خطرات ادامه تعاملات اقتصادی با ایران هشدار دادند».
مقام آمریکایی گفت: «بیش از 50 شرکت بین‌المللی تا کنون نیت و قصدشان را برای خروج از بازار ایران اعلام کردند به ویژه در بخش‌های مالی و انرژی.»
وی همچنین از سفر خود و یک مقام ارشد وزارت خزانه‌داری آمریکا به کشورهای حاشیه خلیج فارس برای رایزنی درباره ایران و بازگشت تحریم‌های این کشور خبر داد.
مقام آمریکایی گفت که «هدف ما این است که هر چه زودتر بتوانیم تعداد بیشتری از کشورها را برای به صفر رساندن واردات نفت ایران با خود همراه کنیم».
به گفته او، آمریکا برای «اطمینان از ثبات بازار جهانی نفت»، از نزدیک با صادرکنندگان نفت و واردکنندگان آن در ارتباط است و با آنها در حال کار کردن است.
هوک همچنین گفت: «تحریم‌های بانکی هم 4 نوامبر مجددا اعمال خواهد شد و ما به صورت سفت و سخت این تحریم‌ها را اجرا خواهیم کرد تا دارایی‌های ایران در خارج از این کشور را مسدود کنیم و دسترسی رژیم ایران به منابع ارزی اش را مانع شویم».
او در پایان اظهاراتش خبر داد که اواخر هفته جاری به اروپا می‌رود تا با مدیران سیاسی آلمان، فرانسه و بریتانیا دیدار کند تا درباره ایران رایزنی کند.
به گفته او وزیر خارجه آمریکا درباره ایران، با همتایان خود در این سه کشور اروپایی و دیگر کشورها در مناطق مختلف جهان به صورت مستمر در ارتباط است.
خبرنگاری از مقام وزارت خارجه آمریکا از مواضع «متحدان اروپایی» این کشور در ارتباط با ایران و برجام سوال کرد.
وی در جواب گفت: «ما اگر فعالیتی در زمینه مخالفت با تحریم‌ها ببینیم، تردیدی برای اقدام کردن به خود راه نمی‌دهیم و این در راستای تداوم سیاست ما برای ایجاد انزوای اقتصادی و دیپلماتیک ایران است».

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها