کد خبر: 494917
تاریخ انتشار :

پسر مبلغ بازداشت شده در عربستان: پرونده پدرم را به جریان می‌اندازم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، عبدالله العوده، پسر سلمان العوده، مبلغ بازداشت شده عربستانی در صفحه توئیتر خود نوشت: بیش از ۳۰۰ روز است که پدرم پشت میله‌های زندان است و در این مدت او به مدت طولانی در انفرادی زندانی بوده و برخورد بسیار بدی با وی شده است.
وی افزود: روزی می‌آید که پرونده پدرم را به جریان می‌اندازم و از پدرم می‌خواهم که به آزادی از درد و رنجش امیدوار باشد.
سلمان العوده در سپتامبر ۲۰۱۷ میلادی همراه با ۱۰ تن از شخصیت‌های برجسته دینی دیگر بازداشت شد.
برخی از سعودی‌ها پیشتر در توییتر اعلام کرده بودند که دلیل بازداشت العوده این است که وی پس از تماس تلفنی تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در توییتی از خداوند خواست "تا قلب‌ها را به هم نزدیک کند".
پیشتر نیز یکی از اعضای خانواده سلمان العوده به دیده‌بان حقوق بشر عربستان گفته بود که خودداری این اندیشمند از همسویی با مقامات سعودی، ‌به ویژه تحریم قطر عامل اصلی دستگیری او بوده است.
بیشتر کسانی که در توئیتر این پیام عبدالله العوده را دنبال کردند نیز ضمن ابراز همدردی با وی، خواستار آزادی پدرش و انتقام از افرادی شدند که وی را مورد آزار و اذیت قرار داده‌اند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها