کد خبر: 497678
تاریخ انتشار :

واکنش لاوروف به پمپئو در رابطه با بازداشت شهروند زن روس به اتهام جاسوسی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، اخیرا دادستان‌های آمریکا این زن روسی به نام "مارینا بوتینا" را متهم به تلاش برای نفوذ به داخل سازمان‌های سیاسی در آمریکا از جمله "انجمن ملی اسلحه" در قبل و بعد از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ کرده‌اند.
وزارت امور خارجه روسیه درباره گفت وگوی تلفنی مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه که روز شنبه صورت گرفت اعلام کرد: لاوروف در این گفت‌وگو تاکید کرد اقدامات مقام‌های آمریکایی نسبت به دستگیر کردن بوتینا، شهروند روسی بر اساس اتهامات ساختگی غیرقابل قبول بوده و لازم است که او هر چه زودتر آزاد شود.
این دو دیپلمات همچنین در خصوص دورنمای تقویت بیشتر روابط آمریکا و روسیه به دنبال نشست اخیر رهبران دو کشور در هلسینکی تبادل نظر کردند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها