کد خبر: 512024
تاریخ انتشار :

رسانه های فلسطین: اسراییل استاندار «قدس» را ربود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

رسانه‌های فلسطین شامگاه شنبه اعلام کردند که رژیم صهیونیستی به دلایل نامعلوم «عدنان غیث»، استاندار قدس اشغالی را بازداشت و ربوده‌ است.
خبرگزاری «صفا» فلسطین لحظاتی پیش اعلام کرد که نیروهای امنیتی رژیم اشغالگر قدس، غیث را از خودروی خود در منطقه «بیت‌حنینا» شهر قدس ربوده‌ و به مکان نامعلومی برده‌اند.
عدنان غیث سی‌اُم آگوست از سوی تشکیلات خودگران فلسطین به ریاست «محمود عباس»، به عنوان استاندار جدید قدس معرفی شد و سوگند یاد کرد.
نیروهای رژیم صهیونیستی پیشتر در ماه می به منزل غیث در شهرک «سلون» واقع در نزدیکی قدس قدیم یورش برده بودند و او و همسرش را بازداشت کرده بودند.
عدنان غیث همچنین عضو کمیته «قدس» شورای انقلاب جنبش فتح به رهبری محمود عباس است.
جنبش فتح در واکنش به بازداشت و ربوده شدن استاندار قدس گفت که این اقدام رژیم صهیونیستی و «همکاران و اذناب آن که خود را به شیطان فروخته‌اند» هرگز مانع مبارزه آن‌ها در برابر اشغالگری صهیونیست‌ها نخواهد شد.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها