کد خبر: 513184
تاریخ انتشار :

تلاش کره جنوبی برای دریافت معافیت از آمریکا

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، تحریم‌های آمریکا علیه صادرات نفت ایران از پنجم نوامبر اجرایی می‌شود و کره جنوبی که متحد آمریکا و یکی از بزرگترین خریداران نفت ایران در آسیا است، واردات نفت از ایران را موقتا متوقف کرده و سرگرم مذاکره برای دریافت معافیت از تحریم‌های آمریکا به منظور ادامه واردات نفت است.
بر اساس گزارش رویترز، وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: کانگ کیونگ وا، وزیر خارجه کره جنوبی در تماس تلفنی با مایک پمپئو، همتای آمریکایی خود خواستار دریافت معافیت شده است.
در این بیانیه آمده است: وزیر کانگ از طرف آمریکایی خواسته است انعطاف‌پذیری حداکثری به خرج دهد تا کره جنوبی بتواند برای به حداقل رساندن آسیب به شرکت‌هایش، معافیت دریافت کند.
پمپئو نیز گفته است از موضع کره جنوبی مطلع شده و به مذاکرات در این خصوص ادامه خواهد داد.
خریداران کره جنوبی خریدشان در ماه‌های اخیر را به دلیل گرانی گریدهای نفتی خاورمیانه و ابهام بر سر تجارت با ایران کاهش داده‌اند.
ریسک دیگر برای شرکت‌های کره جنوبی این است که تحریم‌ها دریافت و پرداخت پول به دلار برای پروژه‌های مربوط به ایران را دشوار می‌کند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها