کد خبر: 513684
تاریخ انتشار :

مهلت شورای نگهبان تمام شده؛ CFT قابل اجراست

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

15 مهرماه، بهارستانی‎ها با لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم موافقت می‎کنند. بعد از این بر اساس اصل 94 قانون اساسی این مصوبه به شورای نگهبان فرستاده می‎شود. نجات‌الله ابراهیمیان، عضو حقوقدان شورای نگهبان هم در روز چهارشنبه 18 مهرماه در گفت‎وگویی با ایسنا اعلام می‎کند که در این تاریخ، این لایحه در شورای نگهبان واصل شده است.
بر اساس اصل 94 قانون اساسی، شورای نگهبان موظف است آن را حداکثر ظرف ده روز از تاریخ وصول از نظر انطباق بر موازین اسلام و قانون اساسی مورد بررسی قرار دهد و چنانچه آن را مغایر ببیند برای تجدید نظر به مجلس بازگرداند. در غیر این صورت مصوبه قابل اجرا است.
همچنین در اصل 95 قانون اساسی ذکر شده در مواردی که شورای نگهبان مدت ده روز را برای رسیدگی و اظهارنظر نهایی کافی نداند، می‌تواند از مجلس شورای اسلامی حداکثر برای ده روز دیگر با ذکر دلیل خواستار تمدید وقت شود.
بر این اساس از تاریخ 18 مهرماه تاکنون، مهلت 20 روزه شورای نگهبان برای رسیدگی به CFT به پایان رسیده است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها