کد خبر: 519472
تاریخ انتشار :

فراخوان اپوزیسیون ترکیه برای برگزاری اعتراضات مشابه «جلیقه زردها»/ اردوغان: بی‌نتیجه است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، کمال قلیچداراوغلو، رهبر حزب "مردم جمهوری خواه" ترکیه فراخوانی را برای آغاز اعتراضاتی در این کشور مشابه اعتراضات جلیقه زردها در فرانسه به راه انداخت که موجب ترس و نگرانی اردوغان شد و او نسبت انتقال این اعتراضات به ترکیه هشدار داد.
سایت شبکه خبری اسکای نیوز عربی به نقل از اردوغان اعلام کرد، کارهای مقدماتی برای برگزاری این تظاهرات در دست انجام هستند اما کسانی که ترتیب برگزاری این اعتراضات را می‌دهند، هیچ نتیجه‌ای نخواهند گرفت و هزینه سنگینی را پرداخت خواهند کرد.
رئیس جمهور ترکیه افزود: آنها مردم را دعوت می‌کنند تا به خیابان‌ها بیایند، ننگ‌آور است، یکی از آنها "مردی بی حیا و احمق"(قلیچداراوغلو) است که این کار را از طریق شبکه‌های تلویزیونی انجام می‌دهد اما دستگاه قضایی اقدام خواهد کرد و تبعا قوه قضاییه به آن پاسخ خواهد داد، آیا فکر می‌کنید که اینجا پاریس است؟
فاتح برتاکال، روزنامه‌نگار ترکیه‌ای که پس از انتقاد از دولت اردوغان و صحبت درباره حق مردم در اعتراضات، هدف یک حمله قرار گرفت، گفت: کار در ترکیه در سایه ترس مردم از سرکوب مسئولان دشوار است.
دولت باغچلی، رهبر جنبش ملی‌گرای ترکیه همپیمان اردوغان به کسانی که تمایل به شرکت در تظاهرات را دارند، هشدار داد: تمامی کسانی که در ترکیه همانند جلیقه زردها دست به اعتراضات بزنند، هزینه سنگینی را پرداخت خواهند کرد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما