کد خبر: 540068
تاریخ انتشار :

معاون قوه قضائیه در روز قدس بر شكست معامله بزرگ قرن تأكيد كرد

معاون قوه قضائیه در روز قدس بر شكست معامله بزرگ قرن تأكيد كرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نيوز، ابراهیم عزیزی در جمع راهپیمایان روز قدس یاسوج در مصلای امام خمینی (ره) یاسوج افزود: این طرح مایه رسوایی ترامپ جنایتکار، نتانیاهوی خبیث و برخی حکام مرتجع، ترسو و دست نشانده منطقه خواهد شد و این مثلث شوم نمی تواند کوچکترین ضربه ای به آرمانهای فلسطین بزند.

وی اظهار کرد: روز قدس، روز تثبیت آرمان‌های بلند فلسطین است و امت اسلام و فلسطین قطعاً پیروز است. این روز، روز همبستگی مسلمانان در دفاع از راه صحیح و پیروزمندانه مقاومت در پرتو اندیشه تابناک الهی انقلاب اسلامی و حمایت از مقام معظم رهبری است.

معاون طرح، برنامه و بودجه معاونت راهبردی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: انتفاضه و مقاومت مردم فلسطین موجب شکست های پی در پی آمریکای جهانخوار و رژیم کودک‌کش صهیونیستی و نابودی این رژیم جنایتکار خواهد شد همچنان که این رژیم در چند جنگ اخیر از ۳۳ روزه تا ۲۲ روزه و ۸ روزه و ۵۱ ساعته اخیر طعم شکست را چشید.

عزیزی تصریح کرد: آمریکا مظهر فساد، نیرنگ، خباثت، تجاوز، ظلم و نسل کشی است و از درون و برون در حال فروپاشی است، آمریکا دشمن خدا، پیامبر خدا و اهل بیت عصمت و طهارت و قرآن کریم است.

وی با اشاره به برخی از جنایت‌های آمریکا در سال‌های اخیر از زندان گوانتامانو گرفته تا کشتن ۲۹۰ مسافر هواپیمای مسافربری ایران، کودتای ۲۸ مرداد، غارت اموال و نفت، قراردادن تسهیلات شیمیایی و میکروبی علیه ایران، کمک به منافقین ضد بشر و قاتل و دیگر اقدامات ضد بشری ادامه داد: باید در مقابل این جنایت‌ها همه یکصدا باشیم و هرگونه جنجال در این زمینه سم مهلکی است.

معاون طرح، برنامه و بودجه معاونت راهبردی قوه قضاییه اضافه کرد: مذاکره در مسایل اساسی با شیطان بی‌فایده، مضر، سم مهلک، تهدید بدون جبران و ذلت و عقب گرد است و کشور ایران اسلامی در اوج عزت است و با تبعیت از ولی فقیه و رهبر معظم انقلاب اسلامی بن بستی وجود ندارد و این راه، افتخار آفرین، موفقیت و سربلندی را با سرعت طی خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها