کد خبر: 548257
تاریخ انتشار :

سخنگوی وزارت خارجه خبر داد: نامه ظریف به رهبر انقلاب در انتقاد به سریال صدا و سیما

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری بیان کرد: موضوع اینستکس هم در نشست اخیر مطرح شد ولی اگر این تلاش‌ها به نتیجه مد نظر ایران نیانجامد قطعا ایران گام سوم را هم برخواهد داشت.

وی افزود: نشست وزرای امور خارجه کمیسیون مشترک برجام با آماده شدن مقدمات خاص خود برگزار خواهد شد.

موسوی در خصوص نامه ظریف به رهبرانقلاب در انتقاد از پخش سریالی در تلویزیون اظهار داشت: این خبر را تایید می‌کنم، چنین نامه ای از سوی ظریف به رهبری انقلاب نوشته شد. صدا و سیما از جمله دستگاه هایی است که زیر نظر ایشان است و اگر گلایه ای باشد باید خدمت ایشان برده می‌شد.

وی گفت: شاهد بودید که آنچه در این سریال از وزیر امور خارجه و وزارت امور خارجه نشان داده شد، چهره ای منفعل، بی عمل و واداده بود. اگر چنین چیزی هست، خب مناسب نیست ایران به عنوان کشوری مقتدر در منطقه از چنین وزیر و وزارت خارجه ادعایی آنها برخوردار باشد بنابراین احساس می‌کنیم این به مصلحت نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه گقت: وزارت خارجه باید زبان گویای چنین ملتی با چنین تاریخی باشد. رهبری هم در پاسخ به آقای ظریف فرمودند «مطلقا راضی نیستم که به شما اهانتی صورت بگیرد.»

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها