کد خبر: 549487
تاریخ انتشار :

آمریکا، کره شمالی را به لیست ممنوعه اضافه کرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، ایالات متحده اعلام کرد، شهروندان خارجی که در هشت سال گذشته به کره شمالی سفر کرده‌اند، از این پس نمی‌توانند بدون اخذ ویزا به ایالات متحده وارد شوند.

طبق سیاسیت‌های حاشیه‌ساز دونالد ترامپ - رییس جمهوری ایالات متحده - شهروندان هشت کشور از جمله کره جنوبی،‌ ژاپن و فرانسه می‌توانند بدون اخذ ویزا به مدت ۹۰ روز در ایالات متحده اقامت داشته باشند، اما گردشگرانی که پیش از این به هشت کشور از جمله ایران، عراق، سوریه، ‌یمن،‌ سودان، سومالی، لیبی و کره شمالی سفر کرده‌ باشند، امکان ورود به ایالات متحده را بدون اخذ ویزا ندارند و برای سفر به ایالات متحده باید برای اخذ ویزای تجاری یا گردشگری اقدام کنند.

این اقدام هزاران شهروندانی را که در سال‌های گذشته به هر دلیلی به کره شمالی سفر کرده‌اند، تحت تاثیر قرار خواهد داد.

اقدام جدید ایالات متحده را پایانی برای امیدواری رئیس جمهور کره جنوبی برای افزایش سفر شهروندان کره جنوبی به کره شمالی می‌توان محسوب کرد.

سفر شهروندان ایالات متحده به کره شمالی از سال ۲۰۱۷ ممنوع شده بود.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها