کد خبر: 558211
تاریخ انتشار :

ظریف: بهتر است مایک پمپئو یک وکیل خوب استخدام کند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

وزیر امورخارجه ایران در گفت‌وگوی اختصاصی با این شبکه که جمعه شب پخش شد، افزود: با توجه به اینکه «مایک پمپئو» وزیر امورخارجه امریکا آشنایی با جنایات جنگی ندارد، بهتر است یک وکیل خوب استخدام کند.
ظریف تصریح کرد، آمریکا با تحریم‌ها، جنگ با ایران را آغاز کرده و فشار حداکثری واشنگتن علیه تهران در واقع تروریسم اقتصادی است، زیرا پمپئو صراحتا اعلام کرد که اگر مردم ایران می خواهند گرسنه نمانند باید از سیاست‌های آمریکا پیروی کنند.
ظریف افزود، در تعاریف بین‌الملل تروریسم اقتصادی استفاده از خشونت علیه غیرنظامیان برای پیشبرد اهداف و دست آوردهای سیاسی است و آمریکا هم اکنون از این روش برای تغییر سیاست‌های ایران استفاده می کند.
وزیر امورخارجه ایران تاکید کرد، آمریکا در حقیقت برای پیشبرد اهداف سیاسی خود از فشار حداکثری علیه مردم عادی ایران، سوء استفاده می کند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها