کد خبر: 582594
تاریخ انتشار :

آزمایش کرونای پیشخدمت شخصی ترامپ مثبت شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

شبکه خبری سی‌ان‌ان عصر پنجشنبه گزارش داد که پیشخدمت‌های شخصی دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا اعضای یک واحد ویژه از ارتش این کشور هستند که در خدمت کاخ سفید بوده و از نزدیک با دونالد ترامپ رییس جمهوری و خانواده او تماس دارند.

براساس این گزارش، یک منبع آگاه گفت که ترامپ وقتی روز چهارشنبه از مثبت بودن آزمایش کرونا برای پیشخدمت خود آگاه می‌شود، بسیار ناراحت شده و پزشک کاخ سفید یک بار دیگر از رییس جمهوری آمریکا آزمایش کرونا می‌گیرد.

سی‌ان‌ان در تارنمای خود نوشت که کاخ سفید در بیانیه‌ای گزارش این شبکه خبری را تایید کرد و گفت که ترامپ و «مایک پنس» معاون او آزمایش کرونا داده‌اند و جوابش منفی بوده است.

دو منبع آگاه به سی‌ان‌ان گفتند که ترامپ، پنس و دیگر کارکنان ارشد کاخ سفید هر هفته یک بار با کیت مخصوص آزمایشگاه «ابوت» آزمایش کووید۱۹ می‌دهند که جوابش ظرف ۱۵ دقیقه مشخص می‌شود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها