آخرین خبرها درباره مرگ نورسلطان نظربایف + عکس

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، برنامه خبری روسیه با عنوان ۱۶۱۲، مرگ نورسلطان نظربایف را اعلام کرد و مخالفین دولت در خارج نیز این خبر را تایید کردند.
نورسلطان نظربایف که چندی قبل اعلام شد به ویروس کرونا مبتلا شده است بعد از مدتی با حضور در رسانهها از سلامتی و بهبود خود خبر داد.
او نخستین رئیس جمهور قزاقستان پس از استقلال است که به مدت سی سال بر مسند قدرت بود و در یکسال و نیم گذشته به صورت خود خواسته از قدرت کناره گیری کرد. نظربایف در دوران اتحاد جماهیر شوروی عضو هیئت رئیسه حزب کمونیست شوروی بود.
تکذیب شد: نوه «نورسلطان نظربایف» درگذشت
دختر "نورسلطان نظربایف" نخستین رئیس جمهوری قزاقستان، اخبار منتشره درباره مرگ ناگهانی پسرش، "آیسلطان" را مورد تأیید قرار داد.
به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "داریگا" دختر "نورسلطان نظربایف" نخستین رئیس جمهوری قزاقستان، اخبار منتشره درباره مرگ ناگهانی پسرش، "آیسلطان" 29 ساله را تأیید کرد.
وی در پیامی نوشت: «خانواده من در غم از دست دادن آیسلطان عزیز گرفتار است و و ما در این زمان بسیار دشوار، خواستار تنهایی هستیم.»
دلایل مرگ آیسلطان، نوه نورسلطان نظربایف که در 30 سالگی درگذشت، در حال بررسی است. براساس گزارشات اولیه رسانهها، وی در لندن به علت ایست قلبی درگذشت.
"آیسلطان" - فرزند "داریگا نظربایووا" دختر بزرگ رئیس جمهوری قزاقستان و داماد مرحوم وی "راحت علیاف" است.
وی فارغ التحصیل آکادمی نظامی سلطنتی در "سن هرست" است و برای مدتی به ریاست دفتر اطلاعاتی وزارت دفاع قزاقستان منصوب شده بود. در سال 2017، آیسلطان در فدراسیون فوتبال قزاقستان فعالیت میکرد. در فوریه 2020 ، آیسلطان درخواست پناهندگی سیاسی از دولت انگلستان داده و از آن زمان تاکنون در لندن زندگی کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید