کد خبر: 596663
تاریخ انتشار :

حمله با مواد آتش زا به دادگاه انقلاب اسلامی + عکس و جزئیات

حمله با مواد آتش زا به دادگاه انقلاب اسلامی + عکس و جزئیات
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، پرتاب مواد محترقه و آتش زا در مقابل دادگاه انقلاب اسلامی شیراز آسیب به همراه نداشت. مسئول انتظامات دادگاه انقلاب اسلامی شیراز در پی پرتاب مواد محترقه و آتش زا به مقابل دادگاه انقلاب اسلامی شیراز ضمن تأیید این خبر گفت: این اقدام نیمه شب و در مقابل دادگاه انقلاب اسلامی انجام شده بود و خوشبختانه نیروهای انتظامی مستقر در مجموعه در سلامت به سر می‌برند و به ساختمان دادگاه نیز هیچ خسارتی وارد نشده است.

افسر مسئول انتظامات در شب حادثه با بیان اینکه مراتب پس از این اقدام هتاکانه مطابق مقررات به مسئولین مربوطه اطلاع داده شد گفت: با دستور قضائی، بررسی و تحقیقات در راستای شناسایی فرد یا افراد هتاک در دستور کار قرار گرفت.

گفتنی است پس از وقوع حادثه، تصاویری که با مصرف رسانه‌های معاند تهیه شده بود در فضای مجازی پخش شد که شناسایی و برخورد با عوامل تهیه و انتشار این تصاویر نیز در دستور کار پلیس قرار گرفته است

منبع: رکنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها