کد خبر: 600515
تاریخ انتشار :

در گفتگو با نامه نیوز مطرح شد؛

احمد سالک:مراقب باشیم بایدن برای انتخابات ما دان می‌پاشد/نگوییم ظریف با بایدن در دانشگاه ارتباط داشته، پس مسائل‌ما حل است

احمد سالک:مراقب باشیم بایدن برای انتخابات ما دان می‌پاشد/نگوییم ظریف با بایدن در دانشگاه ارتباط داشته، پس مسائل‌ما حل است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست نامه نیوز : نتیجه انتخابات آمریکا نگاه های تحلیلی به صحنه انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 را عوض کرده است. برخی معتقدند دوقطبی مذاکره-مقاومت گفتمان غالب می شود و برخی دیگر همچنان موضوعات اقتصادی را محور اصلی آن رقابت می دانند.

حجت الاسلام احمد سالک در گفتگو با نامه نیوز درباره تأثیر پیروزی بایدن بر شکل گیری گفتمان انتخاباتی در خرداد 1400 گفت: آمدن بایدن و رفتن ترامپ مثل نتیجه ادوار گذشته انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست که یکی آمد و دیگری رفت اما در سایه این اتفاق سیاست های جمهوری اسلامی ایران عوض نمی شود. به عنوان مثال ظلم‌ستیزی از اصول سیاست جمهوری اسلامی ایران است و تغییر نمی کند.

وی افزود: حالا با وقوع این نتیجه در انتخابات آمریکا باید صحبت و مذاکره کرد؟ ما نمی دانیم بایدن به اصول و قواعد بین المللی برمی گردد یا همچنان طبق میل لابی های صهیونیست پیش می رود. سابقه نشان می دهد که عوض شدن رئیس جمهور در آمریکا سیاست های آن کشور را دست خوش تغییر نمی کند.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره گفتمان غالب بر انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 1400 اظهار کرد: ما در 1400 سیاست های خودمان را دنبال می کنیم ولی حواس مان باشد گفتمان به این سمت نرود که همه مسائل داخلی از جمله اقتصاد را به سیاست های بایدن گره بزنیم. این اتفاق بسیار غلط است.

وی با بیان اینکه انتخابات 1400 به بحث مذاکره گره نمی‌خورد، ادامه داد: اگر شرایطی پیش آید که مذاکره ای هم شود به شرطی است که تمام اصول ما را مقامات آمریکا بپذیرند که این هم به نظر من عملی نیست. ما امروز نگران جریانات نفوذ هستیم که در بعضی از مسئولیت ها تحت عنوان مباحث کارشناسی به ترویج مذاکره بپردازند با این نگاه که مشکلات داخلی چنین و چنان شود. امروز ما در سه جنگ اقتصادی، فرهنگی و کرونا هستیم، حالا گفتمان غالب بر انتخابات حول کدامیک شکل بگیرد قابل توجه است.

سالک تأکید کرد: البته پیش بینی می شود بایدن دانی بپاشد و روابطی ایجاد کند تا در انتخابات 1400 بهره اش را ببرد. بعد از انتخابات هم سیاست فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی را دوباره پیش ببرد. البته هنوز مشخص نیست او چقدر رئیس جمهور است، باید منتظر ماند و دید شکایت های حقوقی ترامپ به کجا می رسد و دیوان عالی آمریکا حق را به چه کسی می دهد.

عضو جامعه روحانیت مبارزه درباره تأثیر کاندیداتوری ظریف بر قطب بندی و معادلات انتخابات 1400 تأکید کرد: از الان معلوم نیست اگر او بیاید چه اتفاقی می افتد چون تحولات با سرعت پیش می رود و با اگر و اما نمی توان پیش بینی آینده را کرد.

وی افزود: اگر برخی فکر می کنند آقای ظریف در دانشگاه های آمریکا و جاهای دیگر با بایدن و امثال او ارتباطاتی داشته و پس الان هم همان مسائل حل است اشتباه محض مرتکب می شوند. حال فعلی افراد را باید دید، آقای بایدن در حال حاضر نگاه پیشبرد اهداف صهیونیست ها و برخورد شدید با جمهوری اسلامی را دنبال می کند.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره احتمال شکل گیری دو قطبی ظریف-جلیلی یادآور شد: احتمال دارد چنین رقابت های قوی بین آقای ظریف و جلیلی یا دیگران پیش بینی شود رقابت ایجاد شور و شوق در سطح جامعه برای مشارکت در پای صندوق های رأی می کند؛ مهم امروز ترمیم گسل بین جامعه و دولت است و برای نیل به این مقصود باید دولت در ماه های آینده برای تسهیل وضعیت معیشتی و اشتغال مردم همت بگمارد.

سالک درباره به هم خوردن معادلات انتخاباتی اصولگراها بعد از پیروزی بایدن در انتخابات گفت: اصولگرایان حتما تحلیل دارند که اگر بایدن رئیس جمهور آمریکا باشد چه مواضعی خواهد گرفت و در مقابل او چه مواضعی باید داشته باشیم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    دیگر رسانه ها