کد خبر: 622126
تاریخ انتشار :

تحریم انتخابات یعنی دولتی شبیه احمدی‌نژاد

روزنامه اعتماد در یادداشتی به تحریم‌کنندگان انتخابات هشدار دارد که این رویه منجر به تشکیل دولتی شبیه دولت‌های نهم و دهم خواهد شد.

تحریم انتخابات یعنی دولتی شبیه احمدی‌نژاد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاسی/ ویژه انتخاب – چند روز بیشتر تا انتخابات نمانده و جریان‌های سیاسی هر کاری می‌کنند تا پیروز این کارزار باشند. رسانه‌ها نیز در این وادی بی‌اثر نیستند و می‌ کوشند که با تحلیل‌ها و توصیه‌های خود از یک سو چشم‌انداز دقیق‌تری و روشن‌تری از آنچه در پیش است به جامعه ارائه دهند و از سوی دیگر بهترین راه را پیش پای انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان بگذارند. همین است که شاهدیم «کیهان» با اشاره به وضعیت نامزدهای اصلاح‌طلب به نامزدهای جریان متبوع خود هشدار می‌دهد که اگر کنار نکشند، احتمالا نتیجه را واگذار کرده‌اند. از سوی دیگر هم شاهدیم که «اعتماد» از عواقب رها کردن و قهر با صندوق رای گفته و هشدار می‌دهد که ادامه این رویه از سوی بدنه اجتماعی نتیجه‌ای غیر از بازگشت دولتی مشابه دولت‌های نهم و دهم نیست!

این روزنامه اصلاح‌طلب امروز در یادداشتی به نقد تحریم کنندگان انتخابات پرداخته و نوشته است: بخشی از تحول‌خواهان خسته و دلزده از تنگناها و فشارها، عملا به انفعال تن داده و ناخواسته باد در پرچم «تحریمی‌های همه ادوار» انداخته‌اند. آیا شرمنده‌اند از همراهی با دولت روحانی و دفاع از عملکرد او؟ آیا تحت تاثیر فضاسازی «تحریمی‌های حرفه‌ای» فراموش کرده‌اند که روحانی، منتخب مردمی است که با درک واقع‌بینانه از شرایط دوران در۹۲ و۹۶ (با ۴ میلیون رای بیشتر از دوره اول!) آگاهانه به میدان آمدند و نه لزوما به عنوان بهترین و مطلوب‌ترین گزینه، بلکه به عنوان تنها امکان واقعا موجود در آن شرایط، برای خروج کشور از بحران‌های کمرشکن؟

این یاداشت می‌افزاید: جمعی از تحول‌خواهان گویی فراموش کرده‌اند که وجدان عمومی جامعه علی‌رغم همه نامرادی‌ها، می‌تواند درک کند که علل اصلی ناکامی‌های روحانی به ویژه در حوزه اقتصاد و افسارگسیختگی تورم، خارج از اراده آن دولت شکل گرفت و چالش‌های طاقت‌شکن بعدی در کشور عمدتا ریشه در خروج ترامپ از برجام و تحریم‌های بی‌سابقه در تاریخ و نیز همراهی افراطیون داخلی با او داشته و دارد؟  گویی این دسته از تحول‌خواهان فراموش کرده‌اند که ضعف‌ها و ناکارآمدی‌های مدیریتی دولت را نمی‌توان به اندازه عوامل اصلی پیش‌گفته، بزرگ کرد و از آن سیاست کناره‌گیری از انتخابات و رها کردن مردم به حال خود را نتیجه گرفت و در میان هلهله‌ شادی تحریم‌طلبان حرفه‌ای؛ سرنوشت قوه مجریه و مدیریت اجرایی کشور را با هزاران مدیر در تمامی بخش‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و.‌.. به دست حوادث غیرقابل پیش‌بینی سپرد؟

در بند دیگری نیز این پرسش طرح می‌شود که «آیا آثار منفی تغییرات پیش رو (به معنای روی کارآمدن دولتی نزدیک به دیدگاه‌های دولت نهم و دهم و با ترکیبی حتی غلیظ‌تر از آن) هیچ تاثیری بر زندگی مردم و بر شرایط و کیفیت فعالیت نهادهای مدنی نخواهد داشت؟! آیا استقبال از وقوع چنین حوادثی در آینده به سود تحول‌خواهان و موجب اقبال عمومی از آنان خواهد شد؟»

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    دیگر رسانه ها