رسم منحنی نسبت آزادی مطبوعات با فساد و نفوذپذیری خارجی/ تعبیر مهندسی میرزاده از آزادی مطبوعات
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
وی سپس در دفتر یادبود غرفه روابط عمومی دانشگاه نمودار این منحنی را رسم کرد و توضیح داد که چگونه افزایش سطح آزادی مطبوعات می تواند مشکلات عدیده ای را در حوزه اجتماع و سیاست حل کند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی یکی از عوامل سقوط قاجار را نشریات و مطبوعات دانست و افزود: نشریات و رسانه ها با اثربخشی خود باعث سقوط قاجار و پس از آن رژیم پهلوی که ادامه دهنده استبداد در جامعه بود شدند، که این نشان از نقش مهم مطبوعات در جامعه ایران دارد.
میرزاده به حضور و لزوم توجه به مطبوعات و رسانه ها در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در جمهوری اسلامی ظرف سی و هفت سال گذشته همواره شاهد توجه نظام، انقلاب و مردم به امر مهمی به نام مطبوعات و رسانه ها بوده ایم، که برپایی نمایشگاه مطبوعات خود شاهد عینی بر این مدعا است.
وی با بیان اینکه دانستن مطبوعات بعنوان رکن چهارم مشروطیت نا بجا نیست، گفت: مطبوعات همواره در تدوین افکار عمومی و بستر سازی اصلاحات اجتماعی از گذشته تا کنون نقش بسزایی داشته و به همین خاطر است که خبرنگاران، مدیران مسئول، سر دبیران، اهل قلم و اهالی مطبوعات و رسانه باید به نقش، ارزش و اهمیت کار خود بعنوان یک رکن اساسی در دفاع از حقوق ملت واقف باشند.
دیدگاه تان را بنویسید