پورمحمدی: امروز بزرگترین جهاد در دنیا بیان حق است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، صبح امروز در ادامه جلسه تفسیر قرآن در جمع مسئولین و کارکنان وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات حکومتی، ضمن تبریک فرا رسیدن ایام هفته وحدت در تشریح مسایل روز بین المللی اظهار کرد: آنچه که امروز در جامعه اسلامی شاهد هستیم، احساس حقارت و شرمساری در انسان ایجاد می کند؛ چرا که داعیه داران اسلام، با کفار، یهود و نصارا هم پیمان شده و خود دست به کشتار دیگر مسلمانان می زنند.
به گزارش نامه نیوز، وی افزود: چند کشور مسلمان منطقه که شورای همکاری تشکیل داده و با سران کشورهای غربی که از اظهار دشمنی با مسلمانان ابایی ندارند، هم پیمان می شوند، باعث بوجود آمدن صحنه های زشتی شده اند و نه تنها دست به قلب حقیقت می زنند بلکه حتی در این مسیر، جاهلان و فریب خوردگان بسیاری را با اسم جهاد، به کشتن می دهند. اکنون بزرگترین جهاد در دنیا، بیان حق است وزیر دادگستری با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی، وظیفه و تکلیف ما بسیار سخت و دشوار است تصریح کرد: اکنون بزرگترین جهاد در دنیا، بیان حق است؛ امروز در برابر سران کفار، صهیونیستها و عمال و حکام خود فروخته و جاهلانی که از آنها تبعیت می کنند، تشخیص درست حق و اعلام و ابراز آن، بزرگترین جهاد است. وی با بیان اینکه تداوم دشمنی کفار، نشان از هدفگیری درست و موفقیت ما دارد، گفت: دشمن در حین اینکه در حال مراوده با ما و برآورده کردن نیازهایش است، نمی تواند خشم خود را کنترل کرده و کینه و عناد خود را پنهان کند که این امر بیانگر توفیقات ما در عرصه های سیاستگذاری و تصمیم گیری است. پورمحمدی با منسجم و مقتدر خواندن جامعه در مواجهه با مسایل داخلی و خارجی بیان کرد: رهبری،
ارکان نظام و مردم، نعمات بسیار خوبی هستند که به لطف الهی به بهترین شکل وجود داشته و تاثیر گذار و نقش آفرین هستند و این موهبت ها به عنوان یک ستون قابل اتکا، در حال عمل کردن است. وی در پایان تصریح کرد: در شرایط کنونی باید بسیار مراقب بوده، خط را اشتباه نگیریم و از تمامی ابزاری که در اختیار داریم با تدبیر استفاده کرده و هدف حق خود را با حفظ مواضع، تامین کنیم و بدانیم که مهمترین مساله، ماندن در میدان و مواجهه درست و با اقتدار با مسایل است. وزیر دادگستری همچنین با بیان اینکه ما امروز به عنوان یک بازیگر تاثیر گذار و تعیین کننده در جهان شناخته می شویم تاکید کرد: مراقب باشیم تا با دست خود از دایره خارج نشویم و بدانیم حضور با قدرت در میدان های اصلی، یک اصل و سیاست راهبردی است و می بایست از حقوق امت اسلامی و نیز از حقوق منطقه و منافع خود دفاع کنیم و مطمئن باشیم که خارج از این گود، نمی توان به نتیجه رسید؛ فراز و فرود و شکست و پیروزی همواره وجود دارد و مهم این است که بتوان از موقعیت ها به درستی استفاده کرد.
دیدگاه تان را بنویسید