کد خبر: 760947
تاریخ انتشار :

روحانی : یک امضا تا توافق مانده بود اما آقایان نگذاشتند

حسن روحانی: یک امضا مانده بود که آقای عراقچی انجام دهد؛ نگذاشتند! تا روحانی ناموفق باشد! روحانی کی هست که موفق باشد یا نباشد؟ به فکر ملت و کشور باشید!

 روحانی : یک امضا تا توافق مانده بود اما آقایان نگذاشتند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

او توافق کرد که نه تنها تحریم‌های قبلی برداشته شود بلکه هرچه ترامپ هم اضافه کرده بود، بردارند؛ تقریباً قبول کردند که حتی سپاه پاسداران از لیست تروریستی حذف شود

علت اینکه هفته‌های آخر کوتاه آمدم برای این بود که فکر کردم این‌ها می‌خواهند به توافق برسند ولی به اسم من نباشد و به اسم رئیس‌جمهور بعدی باشد.

گفتم باشد و در شورای ‌عالی امنیت ملی هم گفتم این توافقی که همه قبول داریم باید اجرا شود، بناست در دولت من نباشد و در دولت بعدی باشد. خوب باشد. برای من فرق نمی‌کند. ما می‌خواهیم تحریم برداشته شود، امتیاز برای دولت بعدی باشد، عیبی ندارد. اصل این است که مردم راحت شوند. متأسفانه فرصت طلایی را از دست دادیم.

 

حجم ویدیو: 12.06M | مدت زمان ویدیو: 00:02:19 دانلود ویدیو

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها