کد خبر: 266338
تاریخ انتشار :

اعتراض نماینده الازهر به فیلم «محمد رسول الله»: عوامل این فیلم همگی گناهکارند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، دکتر « عباس شومان»، نماینده الازهر با اعتراض به اکران و تهیه فیلم «محمد رسول الله»، مدعی شد: بازیگران، تهیه کنندگان و فیلمبرداران فیلم مذکور همگی گناهکار هستند.

، وی در ادامه ادعاهای خود اضافه کرد: به علاوه تبلیغ برای چنین فیلمی حرام است و هر کس که آن را مشاهده یا پخش کند، شریک جرم مسحوب می شود.

نماینده الازهر همچنین افزود: چگونه ممکن است یک نفر نقش پیامبر (ص) را ایفا کند و سپس در فیلم دیگری نقش یک قاتل و یا مجرم را اجرا نماید، علیه کارگردان و بازیگران این فیلم باید در دادگاه شکایت کرد و امت اسلام باید علیه کسانی که به پیامبر اکرم (ص) اهانت می کنند، برخورد کنند.

این در حالی است که کارگردان این فیلم «مجید مجیدی»، با بیان این که «فیلم مذکور به هیچ وجه چهره پیامبر (ص) را به تصویر نمی کشد»، تاکید کرد: الازهر زمانی این فیلم را متهم می کند که خود آن را مشاهده نکرده است.

مجیدی هدف از ساخت این اثر را در دفاع از پیامبر اکرم (ص) و پایان دادن به هجوم علیه آن حضرت معرفی کرده است.

منبع: شفقنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها