کد خبر: 278187
تاریخ انتشار :

فیلم سینمایی «محمد رسول الله(ص)» ۱۰ میلیاردی شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته و موافقت مدیرکل نظارت و ارزشیابی و همچنین نظر مثبت شورای صنفی نمایش، نمایش فیلم «محمد رسول الله(ص)» در تمامی ایام ماه محرم به جز روزهای تاسوعا و عاشورا ادامه دارد و این فیلم فقط در ۲ روز نهم و دهم محرم مصادف با تاسوعا و عاشورای حسینی نمایش ندارد .

همچنین آمار فروش فیلم سینمایی «محمد رسول الله(ص)» تا ۲۴ مهرماه به بیش از ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است .

فروش فیلم «محمد رسول الله (ص)» در تهران به بیش از ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در شهرستان بیش از ۵ میلیارد و ۱۰۰میلیون تومان بوده است .

میزان فروش این فیلم در روز چهارشنبه ۲۲ مهرماه در تهران ۴۹ میلیون تومان و در شهرستان ۷۵ میلیون تومان و فروش این فیلم در روز پنجشنبه ۲۳ مهرماه در تهران ۸۰ میلیون تومان و در شهرستان‌ها ۹۰ میلیون تومان بوده است.

فیلم «محمد رسول الله(ص)» به کارگردانی مجید مجیدی از ۵ شهریورماه در ۴۰ سینمای تهران و ۸۸ سینمای شهرستان در حال اکران است.

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها