کد خبر: 415354
تاریخ انتشار :

آماده‌سازی مرز خسروی به کاهش خروج زائران از مرز مهران در ایام اربعین اربعین کمک کند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

آماده‌سازی مرز خسروی به کاهش خروج زائران از مرز مهران در ایام اربعین اربعین کمک کند
حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی در این دیدار بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد زیرساخت‌های دائمی به منظور اسکان زائران در تمام طول سال به عنوان یک اقدام ماندگار تأکید کرد و گفت: آماده‌سازی مرز خسروی از سوی طرف عراقی می‌تواند به کاهش خروج زائران از مرز مهران و بهبود شرایط در ایام اربعین کمک کنند.
به گزارش نامه نیوز، رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با اشاره به وقوع دو حادثه تروریستی در ایام قبل و بعد از مراسم اربعین حسینی سال گذشته در عراق گفت: باید تمهیدات امنیتی مناسبی اتخاذ شود تا امنیت سفر زائران در تمام طول سال تأمین شود.
ذوالفقاری با تشکر از سفیر عراق در تهران به‌خاطر همکاری مستمر با این ستاد و حضور در مرزهای کشور در ایام اربعین سال گذشته از وزیر کشور عراق برای سفر به جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد.
او در پایان گفت: به اعتقاد ما مراسم معنوی اربعین جایگاه خود را به‌دست آورده و بر کل جهان اسلام و حتی سایر ادیان تأثیرگذار است.
محمد بدر، معاون وزیر کشور عراق نیز در این دیدار با قدردانی از جمهوری اسلامی ایران، حسن همکاری دو طرف را حاکی از روابط دیرینه تاریخی و دینی دو همسایه مسلمان دانست و گفت: امنیت و ثبات کشور عراق بر امنیت کل خاورمیانه تأثیرگذار خواهد بود.
او گفت: تلاش ما ایجاد راهکارهای مشترک برای سهولت در سفر زائران اربعین و حفظ عظمت و جایگاه تأثیرگذار این مراسم در جهان است.
معاون وزیر کشور عراق گفت: تمام تلاش مسئولان دو کشور ایران و عراق کمک به تسهیل سفر زائران اربعین است و باید راهکارهایی برای سهولت سفر سالمندان، بانوان و افراد ناتوان پیدا کنیم و آمادگی داریم امکانات لازم را در اختیار زائران کربلا قرار دهیم.
منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها