کد خبر: 183621
تاریخ انتشار :

واکنش نرگس آبیار به اسیدپاشی‌های اصفهان: باور نمی‌کنم اسیدپاشان اهل همین آب و خاکند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، کارگردان فیلم «شیار143» به خبرنگار سینمایی ایسنا گفت: نمی‌توانم باور کنم ماجراهای اسیدپاشی را کسانی انجام می‌دهند که اهل همین آب و خاکند و ریشه در همین مرز و بوم دارند.
نرگس آبیار با بیان اینکه هم دولت و هم مردم می خواهند مسببان این وقایع زشت و ظالمانه شناسایی و مجازات شوند اظهار کرد: پس تعارضی نیست و همه باید در مشارکتی همگانی در برابر خشونت شنیعی که آرام آرام جامعه را در بر می‌گیرد مبارزه کنیم.
وی ادامه داد: تنها نباید به دستگیری مهاجمین و مجازات آنها بسنده کرد بلکه انگیزه‌های آنان باید شناخته و تحلیل شود تا از حوادث مشابه بتوان جلوگیری کرد. دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی موظف هستند به سوالات آسیب دیدگان و مردم پاسخ دهند و از آنجا که مردم و دولت یک هدف را در این زمینه دنبال می‌کنند نباید اجازه داد ماجرا به یک موضوع سیاسی تبدیل شود که این خود آسیب دوباره و خیانت به آسیب دیدگان است.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها