کد خبر: 223641
تاریخ انتشار :

وکیل آزاده نامداری: موکل من بارها با خشونت خانگی رو به رو بوده و یک بار کارش به بیمارستان کشیده/ فرزاد حسنی، او را چند روز در خانه حبس و در را به رویش قفل کرده

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حسن آقاخانی، وکیل آزاده نامداری، مجری صاحب‌نام تلویزیون ایران که این روزها عکس خشونت‌دیده با چشم کبودش در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به وفور دیده می‌شود، همچنین درباره‌ی تکذیبیه فرزاد حسنی، مجری دیگر تلویزیون و همسر سابق خانم نامداری، می‌گوید: متاسفانه موکل من بارها با خشونت خانگی رو به رو بوده و یک بار نیز کار او به بیمارستان کشیده شده است. یک بار نیز آقای حسنی او را چند روز در خانه حبس کرده و در را به رویش قفل کرده بوده و موبایلش را شکسته بوده است. اما خانم نامداری به قصد «آبروداری» سکوت کرده بود.
افشاگری آزاده نام‌داری از ضرب‌وشتم خود توسط فرزاد حسنی + تصویر
آقاخانی با بیان این که یکی از دفعات ضرب و شتم خانگی کار به پلیس و دادسرا کشیده، تصریح می‌کند: در آن جا فرزاد حسنی با عجز و لابه از موکلم رضایت خواست و در قبال گرفتن حق طلاق، او حاضر شد به زندگی مشترک برگردد. در یک فقره شکایت دیگر نیز که به توهین و افترا مربوط می‌شود، پرونده همچنان مفتوح است و اکنون آقای حسنی به قید کفالت آزاد است. وکیل آزاده نامداری درباره‌ی حذف عکس و توضیح او از حساب اینستاگرامش می‌گوید: به پیشنهاد همکاران و دوستان خانم نامداری که خیرخواهانه می‌خواستند جلو بدگویی‌های طرف مقابل علیه او را بگیرند، آن عکس حذف شد. منابع مطلع می‌گویند هنرمندان، بازیگران و چهره‌های سینمایی و تلویزیونی متعددی آزاده نامداری را به خاطر شجاعتش در خصوص علنی کردن خشونت خانگی تحسین کرده‌اند و گفته‌اند علنی شدن موضوع خشونت خانگی می‌تواند موجی برای آگاه‌سازی عمومی راه بیندازد؛ اما وکیل آزاده نامداری تاکید می‌کند: شکایت موکلم را از طریق دادگاه پی‌گیری خواهیم کرد. آزاده نامداری، مجری شناخته‌شده تلویزیون ایران دو روز پیش با انتشار عکسی از صورت زخمی و کبود خود در حساب اینستاگرامش نسبت به ادامه‌ی آزار و اذیت همسر سابقش اعتراض کرد. او مدعی شد که فرزاد حسنی با استفاده از نفوذش جلوی پخش مستندی ساخته‌ی او را گرفته و همسر سابقش را به دروغگویی متهم کرد. هرچند آن عکس و توضیح ساعاتی پس از انتشار از حساب اینستاگرام خانم نامداری حذف شد، اما رسانه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی به آن پرداختند تا این که ساعاتی پیش فرزاد حسنی، که او هم بازیگر و مجری شناخته‌شده تلویزیون است، به این اظهارات پاسخ داد و با اعلام این که دو سال سکوت پیشه کرده است، ادعای ضرب و شتم را تکذیب کرد و در عین حال به رسانه‌ها برای پرداختن به این موضوع انتقاد کرد.
واکنش رضا رشید پور به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضرب‌وشتم خود توسط فرزاد حسنی»
او بدون هیچ توضیحی خواسته دو سوال در اینستاگرام از آزاده نامداری پرسیده شود. یکی این که نظر او درباره‌ی گروه‌ک منافقین چیست و دیگر این که درباره عاطفه‌ی مادری و عشق به فرزندشان چه فکر می‌کند. این در حالی است که وکیل خانم نامداری تاکید می‌کند موکلش فرزندی ندارد.
منبع: تیک

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها