کد خبر: 231633
تاریخ انتشار :

تیتر فریدون صدیقی برای حسین قندی /«رودخانه دیگر راه نمی‌رود»

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز این روزنامه‌نگار، مدرس روزنامه‌نگاری و از دوستان دیرین و نزدیک مرحوم حسین قندی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تمایز سلیقه و نظر در روزنامه‌نگاری که با جنس گفتار و رفتار خاص قندی همراه بود، هم در روزنامه‌نگاری و هم در زمینه‌ی آموزش از او یک چهره‌ی متفاوت و محبوب ساخته است.
وی در پاسخ به این پرسش که شما برای مرحوم قندی که از بزرگان عرصه‌ی روزنامه‌نگاری و از برترین تیترنویسان ایران بود، چه تیتری را مناسب می‌دانید؟ گفت: من با این استاد بزرگوار به مدت 40 سال دوست بودم و پنج سال هر روز پشت یک میز و رودررو با او کار کرده و سفرهای طولانی با او داشتم. در همان زمانی که ایشان دچار بیماری آلزایمر شد و از تدریس و کار کردن باز ماند، یک یادداشت با تیتر «رودخانه دیگر راه نمی‌رود» درباره‌ی او نوشتم و فکر می‌کنم مناسب‌ترین تیتر برای بیان این روزنامه‌نگار است.
به گزارش ایسنا، حسین قندی، روزنامه‌نگار پیشکسوت عصر روز پنجشنبه در سن ۶۴ سالگی در بیمارستان غیاثی تهران دارفانی را وداع گفت.
مراسم تشییع حسین قندی، استاد و پیشکسوت روزنامه‌نگاری کشورمان، روز شنبه پنجم اردیبهشت ماه ساعت 9 صبح از مقابل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه برگزار خواهد شد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها