کد خبر: 244164
تاریخ انتشار :

غفاری: برای اکران «ابوزینب» در عید فطر آماده‌ایم/ ارائه نسخه دوبله شده به حوزه هنری

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز علی غفاری در گفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس درباره اکران عیدفطر فیلم سینمایی «ابوزینب» در شرایطی که تقریباً 6 فیلم سینمایی اکران شان برای این زمان قطعی شده است گفت: نسخه دوبله فارسی فیلم به پایان رسیده است آن را نیز به حوزه هنری ارائه کرده‌ایم و دوستان با اشتیاق اعلام کرده‌اند که در عید فطر این فیلم به نمایش در خواهد آمد.
وی در ادامه افزود: تقریباً با این که تعداد فیلم‌هایی که در نظر دارند در عید فطر اکران کنند اعلام شده است و در بین آن ها هیچ نامی از «ابو زینب» به چشم نمی‌خورد اما ما نا امید نیستیم و به نظر می‌رسد امکان جا به جایی وجود دارد.
غفاری با اشاره به فروش خوب این فیلم سینمایی در لبنان اظهار داشت: ده روز از اکران فیلم سینمایی «ابو زینب» در لبنان می گذرد و فروش فیلم و استقبال مخاطبین از آن فوق العاده بوده است یکی از اتفاقات ویژه این بود که «ابوزینب» در روز آزاد سازی لبنان اکران عمومی شد. اکران در لبنان و دیده شدن فیلم در آنجا به راحتی نیست چرا که سینمای هالیوود و بالیوود در لبنان با قدرت فعالیت دارند و در بین کشور های عربی، مصر فیلم‌های خوبی را در لبنان به نمایش می‌گذارد.
او همچنین گفت: این فیلم سینمایی هم در شمال لبنان، مرکز بیروت و جنوب آن نیز دارای سینماهایی است و در هر کدام از بخش‌ها فروش خوبی نیز داشته است.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها